Pada Umur 47, Amelina Melakukan Rawatan “Threadlift”

seorang penyanyi dangdut malaysia Amelina telah mencuri perhatian netizen dimana dia telah berkongsi proses dia melakukan rawatan tanam benang atau ” Threadlift” di akaun Instagram miliknya.

pada Amelina atau nama sebenarnya Norazlin Amir Sharipuddin 47, dia bukan suka-suka untuk melakukan rawatan itu tetapi beliau melakukan atas tuntutan kerjayanya sebagai seorang penyanyi dan selebriti.

beliau mengaku melakukan rawatan “Threadlift” itu untuk kelihatan elok di hadapan khalayak ramai.

ketika diwawancara oleh Mstar Amelina menyatakan bahawa dia sendiri tidak menggalakkan orang lain melakukan rawatan yang sama. Tetapai jika ianya satu keperluan dan tuntutan kerjaya seperti seorang selebriti atau artis yanh perlu berdepan dengan orang ramai perlulah kelihatan elok. Padanya seorang artis atau selebriti diri mereka adalah produk mereka.

Tambah Amelina lagi, dia juga tidak kisah dikecam hebat oleh netizen diatas perbuatannya mendedahkan dirinya melakukan proses tersebut. Padanya mereka semua tidak berada ditempatnya. Dia perlu mencari rezeki kepada keluarganya bukan netizen yang mengecam dirinya.

Leave a Comment

Share Artikel Ini