Muat Naik Gambar Bogel, Britney Spears Buat Peminat Bimbang

Britney Spears baru-baru ini telah membuatkan peminatnya bimbang tentang kondisi kesihatan mentalnya apabila dia memuat naik 12 gambar bogel miliknya di Instagram pada Isnin 9 Mei.

Dalam set gambar pertama, Spears yang sedang mengandung anak ketiganya menulis sesuatu yang bermaksud “Lambakan foto kali terakhir saya berada di Mexico SEBELUM ada bayi dalam diri saya … kenapa saya kelihatan 10 tahun lebih muda sedang bercuti.”

Kemudian, dalam gambar bogel yang lain, penyanyi terkenal itu menulis kapsyen beerbunyi “Saya sayang kamu semua SANGAT-sangat!!!!”

Peminat kepada penyanyi berusia 40 tahun itu berbelah bahagi dengan catatan ini. Ada beberapa yang menyokong tindakan beraninya manakala yang lain pula prihatin terhadap kondisi dirinya.

@sneakyfox101- “Babydoll anda memerlukan beberapa kawan sejati. Seorang kawan yang baik tidak akan membenarkan anda menyiarkan perkara seperti ini. Saya katakan ini dengan penuh kasih sayang. Fikirkan tentang bayi anda,”

@lesleybiggs67- “Sangat menyedihkan, Britney memerlukan bantuan. Mengecewakan kerana sesetengah peminatnya memberikan maklum balas positif dan menggalakkan post sebegini,”

@rcrivas32 menambah pula – “Dia membuktikan berulang kali mengapa dia perlu dijaga…”

Britney Spears berada di bawah penjagaan selama 13 tahun dan ia akhirnya ditamatkan pada November lalu, membebaskannya dari bawah jagaan ketat bapanya Jamie.

“Keluarga saya merosakkan impian saya sebanyak 100 bilion peratus dan cuba menjadikan saya kelihatan seperti orang gila,”

Sementara itu, tunang kepada Spears, Sam Asghari, mengumumkan pasangan itu telah memilih tarikh perkahwinan mereka.

“Hari besar telah ditetapkan! Tetapi tiada siapa yang akan tahu sehingga lusa,” tulis Asghari melalui sebuah posting di Instagram stori miliknya pada 8 Mei.

Leave a Comment

Share Artikel Ini