Mawar Karim Jadi Madu Orang, Sudah 3 Bulan Berkahwin

Menurut satu sumber, Mawar Karim dikhabarkan sudah berkahwin selama 3 bulan, menjadi madu orang. Sumber tersebut turut memberitahu lelaki itu seorang usahawan dari Perlis yang digelar Datuk Z.

Namun perkara itu dinafikan oleh Mawar sendiri. Katanya perancangan untuk berkahwin itu ada. Mereka dikatakan dalam proses untuk berkahwin berkemungkinan di bulan Disember atau Januari.

“Insya-Allah, kita dalam proses (kahwin). Perancangan itu ada, doa yang terbaik. Apa pun perancangan Allah yang tentukan. Bila tu tak tahu lagi. Mungkin bulan Disember, Januari”

“Anak pun okay, sebab ada proses mengenali. Nak perkenalkan calon, dia orang biasa saja. Saya pun jarang kongsi cerita peribadi di media sosial. Saya kongsi kerjaya saja”

Sewaktu ditanya, dia memberitahu tentang lelaki tersebut yang dikatakan 10 tahun jarak umur darinya. Apa yang dia pentingkan adalah lelaki tersebut dapat menerima anaknya sekali.

“Umur, beza lebih 10 tahun. Ciri-ciri, yang penting penerimaan anak saya. Sebab kiranya pakej lah, ada anak saya sekali ‘one plus one’. Sebab tak semua orang boleh terima”

“Jadi apa yang penting berkat doa mak, doa saya sendiri, keserasian anak, itu sangat penting. Keluarga pun tahu. Saya doakan yang terbaik”

Leave a Comment

Share Artikel Ini