Mak Wan Latah Dikatakan Melakukan Perbuatan Syirik

Satu video di Tiktok telah tular dimana seorang artis veteran telah melakukan perbuatan syirik.

Bekas pembantu artis veteran tersebut telah mendedahkan perangai sebenar artis itu . Didalam hantaran video di akaun Tiktok official _amell77 dikatakan Mak Wan Latah mendedahkan bahawa sikap Mak Wan sebenarnya sangat panas baran.

Didalam video tersebut ramai netizen terkejut dengan perbuatan Mak Wan. Mak Wan seperti sedang melakukan ritual pelik seperti berunsur syirik.

Bukan itu sahaja satu lagi hantaran juga telah dimuat naik oleh bekas pembantu peribadi Mak Wan. Didalam video tersebut mempunyai video yang dipercayai suara Mak Wan sedang melakukan ritual pemujaan.

Pemilik akaun tersebut menjawab soalan netizen dimana dia menggunakan cara yang sama tetapi menggunakan ayat Al-quraan.

Beliau dengan tegas menjawab

“Kau kuatkan volume handphone kau. Now apa masalah. Kau pon ada baca-baca jampi macam ni eh? Perghh SYIRIK!!!”

Dikatakan didalam video itu, adik kepada pemilik akaun tersebut telah merakam pelakuan Mak Wan. Disebabkan tidak tahan dengan perlakuan buruk Mak Wan terhadapnya, dia membongkarkan kegiatan syirik Mak Wan.

“Benda ni kantoi dalam rumah aku, bila asik aku sendiri ambik video ni dan hantar kat aku!! Aku dah pendam lama sbb aku sayang Mak Wan. Tp Mak Wan semakin melampau dia buat kat aku. Kau ade ke dalam kehidupan aku dengan Mak Wan? Ade ke??”

Didalam hantaran video tersebut Mak Wan seperti membaca mentera

“Pendampingku, datanglah kepadaku, aku seru kau datang kepadaku supaya engkau halang mereka untuk tidak pergi kesana . untuk mngubatkan apa yg aku telah buat kepada mereka”

Rata-rata netizen sangat terkejut dengan perbuatan syirik Mak Wan itu.

 

Leave a Comment