Kakak Ira Kazar Sindir Puteri Sarah Di Media Sosial

Satu perkongsian di medias sosial menarik perhatian ramai apabial kakak kepada Ira Kazar iaitu Yasmin Kaza di didakwa telah menyindir Puteri Sarah dan keluarga Datuk Yusof Haslam.

Melalui perkongsian tersebut , kakak kepada pelakon itu dikatakan ada menyindir individu yang sering berkongsi kisah kehidupannya di media sosial dan menagku terganggu dengan hantaran individu tersebut.

Tulisan berkenaan seolah – olah ditujukan kepada Puteri Sarah yang mana dia sememangnya sedang hangat dieperkatakan dan tidak kekok berkongsi segala masalahnya kepada media termasuklah hal rumahtangganya.

“Rosaklah perempuan perempuan yang suka ‘viral’ sana sini acah acah tersakiti dicurangi. Semua nak kongsi pada masyarakat lepas tu lalu di Timeline aku. Bodoh menyampah aku tengok. Engkau orang tak ada Tuhan ke?” tulisnya.

Menyampah

Malah dalam satu perkongsian lainnya ,  kakak Ira turut meluahkan rasanya terhadap individu tersebut yang sepertinya seronok dengan kehadiran akaun palsu yang mengkritiknya.

“‘Kinda funny’ bila kau tak suka ‘fake account’ ganggu tapi tak sekat. ‘Kinda hilarious’ bila kau siap ‘pinned’ fitnah dari ‘fake account’. ‘You are damn funny, girl’. Oh and fake too,” tulisnya lagi.

BACA INI :“Ini amaran terakhir”, – Hana Azraa Kesal Kerana Masih Diganggu PU Abu

Rata – rata netizen yang memberikan komen pada hantaran tersebut tahu bahawa Kakak kepada Ira itu sememangnya menujukan hantaran tersebut kepada Puteri Sarah.

Malah mereka mengkritik dan meninggalkan komen negatif kepada kakak Ira yang dilihat sengaja melibatkan diri dalam kemelut yang melanda adiknya itu demi mendapatkan populariti.

Leave a Comment

Share Artikel Ini