Jumpa Jodoh 12 Hari Selepas Cerai, Azri Iskandar Sah Bakal Berkahwin

Pelakon Azri Iskandar mengesahkan kenyataan bahawa dia bakal berkahwin dengan wanita pilihannya yang juga penulis skrip bernama Dr. Azra Diera.

Pelakon tersebut turut menambah, tarikh nikah masih belum ada namun rombongan merisik ke Perlis akan dihantar dalam masa dua minggu.

“Buat masa sekarang tarikh nikah belum ada. Insya-Allah dalam masa dua minggu ini saya akan ke Perlis berjumpa keluarga perempuan untuk merisik. Saya nak bincang dengan keluarga Azra untuk percepatkan perkahwinan, kalau boleh bulan ini,”

Dia kemudian berkongsi bagaimana dia berjumpa dengan Azra selepas 12 hari bercerai dengan pelakon Ellie Suriaty. Namun begitu dia menafikan perkahwinan itu punca dia bercerai.

“Saya berjumpa Azra selepas 12 hari bercerai dengan Ellie. Kami bekerjasama dalam satu satu projek drama RTM. Saya ada menghubungi Azra untuk bertanya lanjut mengenai skrip itu”

“Dari situ saya terus tertarik melihatnya dan berterus terang. Tidak sangka dia juga sukakan saya. Kami merancang untuk berkahwin kerana masing-masing sudah berusia. Saya nak ‘move on’ dan tak nak buang masa sebab sudah jumpa orang sesuai. Namun, perkahwinan ini bukan punca saya bercerai dengan Ellie.”

“Saya dah tua tak reti nak bercinta-cinta, kalau dah jumpa seseorang saya nak terus kahwin,”

Leave a Comment

Share Artikel Ini