Jang Nara Mengumumkan Bakal Berkahwin

Seorang pelakon dari Korea selatan yang terkenal Jang Nara telah berkongsi berita gembira kepada semua peminatnya melalui akaun Instagram miliknya.

Jang Nara 41, bakal berkahwin dengan tunangnya yang bukan dari kalangan artis. Dikatakan bakal suaminya itu juga lebih muda 6 tahun dari dirinya.

 

Hello semua peminat, Harini saya ingin berkongsi berita gembira. Saya bakal berkahwin!

Selepas 2 tahun bercinta dengan sahabat saya yang lebih muda 6 tahun dari saya. Saya memutuskan untuk hidup bersamanya.

Saya jatuh cinta dengan senyuman manisnya, keikhlasan dirinya, baik hati. Dari semua itu saya suka melihat dia sangat ikhlas melakukan tugasnya. Sejujurnya saya sangat bahagia untuk hidup bersama dan bahagia dengannya. Saya akan hidup baik dengannya. Saya rasakan seperti baru semalam saya melakukan debut saya sebagai seorang selebriti. Tetapi rupa-rupanya masa berlalu dengan pantas. 

Terima kasih kerana telah menyokong saya sepanjang perjalanan kareer saya. Selepas saya berkahwin, saya akan berusaha lebih keras dari sebelumnya.

Saya memohon maaf kerana tidak dapat memberikan lebih informasi kerana bakal suami saya adalah bukan seorang selebriti. Jika saya mendedahkannya berkemungkinan dia tidak selesa untuk bekerja. Saya mengharapkan peminat saya faham.

Difahamkan Jang Nara bakal berkahwin pada hujung bulan jun ini.

Leave a Comment

Share Artikel Ini