Izreen Azmida Dan Intan Salleh Kembali Berbalas Kenyataan Di Media Sosial

Kisah tentang selebriti ini pernah menjadi tajuk utama dan menjadi perbualan hangat di media sosial sehingga menaikkan nama Intan Salleh dan kini menjadi semakin terkenal apabila sudah menjadi usahawan berjaya.

Wapaupun kedua – dua mereka sudah berkahwin lain namun pertelingkahan antara mereka sering saya dibangkitkandan dipersoalkan sehingga kini.

Selepas tular tentang isu perampas baru – baru ini , nampaknya kedua selebriti ini dilihat berbalas kenyataan di media sosial mereka dengan pelbagai teka- teki yang membuatkan netizen tertanya – tanya.

Izreen mengaku dirinya mengetahui tentang sesuatu yang pernah dilakukan Intan dan bakal berkongsi dengan orang ramai tentang perkara itu dan tidak sabar untuk bertindak.

Malah Izreen mendapat sokongan daripada suaminya Uda dalam menangani masalah otu yang dikatakan masih belum diselesaikan dengan baik walaupun sudah lama berpisah dengan bekas isterinya itu.

Dalam satu kenyataan daripada Intan pula , dia tidak pernah mengambil tahu tentang pihak Izreen dan tidak pernah menganggu kehidupan Izreen dan Ude seperti yang didakwa.

Dalam pada itu, Intan masih berpegang dengan pendirian untuk tidak memafkan pemilik nama Izreen Azminda Aznam. Katanya, ada kisah yang masih disimpan tanpa pengetahuan orang lain.

Tak Mahu Layan

Malah dia mengakui tidak mahu lagi melayan perbalahan yang tidak berkesudahan itu kerana ianya boleh menganngu kesihatan mentalnya .

Intan juga khabarnya sudah membuat laporan polis kepada individu yang mengganggu ketenteraman jiwa dan emosi agar ianya tidak berulang kembali.

Sekadar info, Intan pernah berkahwin dengan Ude atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid pada 1 Mac 2013 namun membuat keputusan untuk bercerai talak satu pada 22 Mac 2018.

BACA INI :Dikecam Kerana Terlalu Seksi , Amyza Mengaku Pakai Seluar Warna Kulit

Pasangan ini dikatakan bercerai selepas Ude mengahwini Izreen pada 8 Ogos 2017 dalam sebuah majlis tertutup .

Leave a Comment