“Curang adalah pilihan, bukan kesalahan ,”– Farid Kamil

Sehingga kini segala perkongsian daripada pelakon dan pengarah terkenal, Farid Kamil masih mencuri perhatian netizen kerana sering  memuat naik petikan dan kata-kata di akaun media sosialnya.

Malah mereka pasangan suami isteri ini masih berbalas kenyataan di media sosial dan berkongsi segalanya tentang masalah yang melanda rumahtangga mereka .

Semalam , Farid dilihat seperti membalas sebuah kenyataan daripada isterinya, Diana Dianelle dengan menjelaskan tentang kecurangan yang berlaku adalah kerana pilihan individu itu sendiri dan bukanlah satu kesilapan yang tidak disengajakan.

“Sentiasa ingat, curang adalah pilihan, bukan kesalahan. Kesetiaan pula adalah satu tanggungjawab, bukan pilihan,” sebuah kata -kata dikongsi di Ig story Farid Kamil.

Memaafkan Kesilapan

Malah dia juga telah memuat naik satu hantaran berikutnya dengan kata- kata daripada sebuah petikan yang berkaitan dengan kemaafan terhadap seseorang yang melakukan kesilapan dan dia sedia memaafkan individu tersebut.

“Saya tak tahu betapa kuatnya diri sehingga memaafkan seseorang yang tidak pernah mengaku salah dan meminta maaf di atas kesilapan tersebut,” katanya.

Terdahulu , Diana memuat naik luahan di Instagramnya dipercayai merujuk kepada tuduhan Farid yang mengatakan dia berlaku curang dan tidak setia kepada suaminya , Farid Kamil.

BACA INI :Perlu Lalui Ujian Kejantanan , Fadlan Kini Sudah Bertunang Dengan Gadis Kazakhstan

Dalam kenyataan tersebut Diana mengakui terkilan apabila dituduh berlaku curang oleh orang yang paling dia sayangi selama ini dan menyebabkan dirinya merasa sakit hati dan tidak mampu memaafkan Farid.

Leave a Comment