Aedy Ashraf terharu ‘Lamaran’ Spontan Mendapat Sokongan Peminat.

Sebelum ini kecoh berita tentang pelakon Aedy Ashraf yang ‘melamar’ kekasihnya yang juga merupakan seorang pelakon, Amelia Henderson di hadapan orang ramai dalam satu acara pada hujung Mac lalu.

Pelakon tersebut tampil membuat kenyataan bahawa segalanya yang telah berlaku bukanlah dirancang dan ianya berlaku secara semula jadi. Dia turut memberitahu bahawa Amelia sendiri pun tidak tahu apa-apa mengenai kejadian tersebut.

“Ia berlaku secara semula jadi. Saya pun terkejut dengan apa yang berlaku. Sejujurnya, ia tak dirancang dan Amelia pun tak tahu apa-apa pada ketika itu,”

Dia turut menyatakan betapa dia terharu apabila tindakan spontannya itu mendapat sokongan dari peminat sehingga ke Singapura.

“Saya rasa terharu sebab dapat sokongan daripada peminat. Bukan sahaja peminat dari Malaysia, bahkan ada juga peminat dari Singapura. Saya ucapkan terima kasih,”

Apabila disentuh mengenai hubungan mereka berdua, Aedy mengaku mereka berdua sibuk dengan urusan kerja masing-masing. Mereka berdua tidak berkesempatan untuk keluar dating dan berhubung hanya melalui telefon sahaja.

“Saya memang meletakkan kerja sebagai keutamaan. Dia pun sangat sibuk dengan kerja-kerjanya. Saya rasa, itu adalah persamaan yang membuatkan kami serasi.”

“Kami tak keluar ‘dating’, sebaliknya sekarang berhubung menerusi telefon,”

Leave a Comment

Share Artikel Ini